ONZE BEHANDELINGEN

Acryl en gelnagels

Heeft u last van nagelbijten? Of heeft u geen sterke of gezonde nagels? Of wilt u direct mooie en lange nagels hebben voor een feest? Dan zijn acrylnagels of gelnagels de oplossing.


De acrylnagels worden in het verlengde van uw nagels geplaatst met de lengte van uw keuze. Over de bovenkant van uw nagel wordt daarna een dunne acryllaag aangebracht die uw nagels een natuurlijke uitstraling geven.


Voor mensen die allergisch zijn voor acrylpoeder, bieden wij ook een behandeling met gelnagels. De techniek is dezelfde als die voor acrylnagels. Er wordt alleen gelpoeder gebruikt in plaats van acrylpoeder, om uw nagels langer te maken.


Bij O’Nails, kunt u kiezen uit de verschillende kleuren met normale lak en gellak.

Manicure


Met onze manicure blijven uw handen in goede conditie en er goed uitzien. Allereerst worden uw nagelriemen losgemaakt en gefixeerd. Dan worden uw nagels geknipt en in model gevijld. We geven u een heerlijke ontspannende massage van uw handen. Tot slot lakken we, als u dat wilt, uw nagels in de gewenste kleur.


Pedicure


Onze spa pedicure is een weldadige ontspanning voor het hele lichaam. Terwijl u achterover leunt in een massagestoel die uw hele lichaam heerlijk masseert, worden uw voeten 

geweekt in een whirlpool. Daarna worden uw teennagels geknipt, gevijld en uw nagelriemen behandeld. Verder zullen wij het overtollige eelt verwijderen en worden uw voeten heerlijk gescrubt. Tot slot, krijgt u een korte massage terwijl wij uw voeten insmeren met creme.